Barn på vift

I går kl 7.10 travade Ester iväg till bussen som gick till mötesplatsen vid Kyoto Station. Skolans klasser 6 – 9, vilket är 15-20 elever, åkte tillsammans till Kushimoto på ett sk. marinbiologi-läger.  De ska framför allt snorkla över Kushimotos kända korallrev, de ska ta olika prover och jämföra med tidigare år då elever från skolan varit där. De ska ha förläsning 2 timmar på kvällen (till Esters förfäran) av marinbiologer. Kushimoto ligger på Japans västkust, 3½ timmars tågresa från Kyoto.

 

I morse, kl 8, fick jag en hejdåkram av Maja som drog iväg med sin prinsessrullväska tillsammans med Ola för att åka till skolan där en buss väntade som skulle ta klass 1 -5 till Hanase camp, ett läger uppe i bergen.  Inga föreläsningar inplanerade :-)

 

Båda är tillbaka i morgon eftermiddag. Så det är BF här, väldigt tomt och tyst. I kväll blir det för Ola och mig att sitta på någon uteservering vid floden.


Kommentarer
Postat av: Eva Widell

Wow. Låter underbart!

Njuter själv av en både barnfri & manfrikväll. Är på konfernes med jobbet så helt plötsligt har jag tid över efter darttävlingen och kan passa på att njuta av din underbara blogg.

Kram eva

2009-09-04 @ 00:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0