Okinawa

 

Nu är vi hemkomna efter en långhelg (lör – tis) på den japanska paradisön Okinawa! Vi hade inte direkt tur med vädret, men de stunder som bjöds, tillbringades på stranden som tillhörde vårt mysiga b&b-hotell.

Vi landade i lördags och bodde på ett hotell i Naha som är stororten i Okinawa. Hotellet låg på shopping/restaurang-stråket vilket betydde att det blev (lite) shopping och middag på lördagskvällen. Sedan åkte vi i vår hyrbil till en ort som heter Toya där vi bodde de kommande två nätterna. Söndagen tillbringades på vad vi kallade vår privata strand, eftersom vi var själva där. Nästa dag, måndagen, blåste det halv storm så vi åkte till en temapark där barnen målade typiska Okinawa-figurer i lera, efter det besökte vi en saltfabrik. Väl tillbaka blev det bad i höga vågor!

Okinawa är fantastiskt! Men vi var där för kort tid!

 
Kommentarer
Postat av: Linda

Vilka harliga bilder ni tagit! Okinawa verkar helt fantastiskt!Vi var faktiskt pa rolling sushi stallet 2 ganger, sa bra var det ;) haha!

Tack en angang for dina tips, dom hjalpte oss lite pa traven!

Just nu ar vi i Nara och har gjort nara idag. Imorn aker vi vidare till Tokyo igen.Okej, da hanger jag med :) forstod nastan att det var natt sant. Men det ar svart att lara sig Japanska va? :)

2009-11-04 @ 10:16:24
URL: http://llinda.blogg.se/
Postat av: Eva Widell

Hej,Så härligt det ser ut. Vi är just i färd med att planera vår Thailands resa runt sportlovet - ska bli hräligt -men just nu känns detmest jobbigtatt boka allt. Puh vilken tid det tar - men det lär varavärt det.

Kram eva

2009-11-07 @ 21:57:07
Postat av: katja

det är ingen idé att kommentera bilderna. de är urhärliga varje gång. så vackert det är med havet.

kram

2009-11-10 @ 21:54:46
Postat av: Leif Hermansson

HejVad heter hotellet vid havet där ni bodde och kan ni rekommendera det?Skall dit i april och behöver tips om billiga och bra hotell helst vid havet nära Naha eller Shuri.

2010-02-16 @ 14:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0