Lördagsnöje



I lördags var vi på IKEA. Låter som vilken lördag som helst, men det är det ju inte alls, det är ju värsta grejen ju!!! IKEA i Kobe öppnade som jag skrivit tidigare för drygt en månad sedan. Sedan dess har det vallfärdats folk dit. På hemsidan står det att om man kommer en helg mellan 11 - 15 får man räkna med att få stå i kö i 2 timmar. Klockan 7.45 satt vi i bilen, frukosten åt vi i farten och då klockan slog 9.20 parkerade vi bilen i IKEAs enorma garage. Eftersom IKEA öppnar kl. 10 fick vi lov att köa i alla fall. När vi kom var det mer än 100 pers i kö, när klockan slog 10 var vi betydligt fler. Det fanns vakter på plats som organiserade köerna.


Bilden är tagen 40 min innan öppning i ett av garageplanen.


Jag tyckte det var kanonhärligt att gå omkring på IKEA, allt var precis som i Kungens Kurva eller i Barkaby. Förmodligen precis som på vilket IKEA som helst runt i världen.  På restaurangen kunde barnen välja antalet köttbullar, och vi vuxna åt laxpudding.




Huvudsyftet med denna shoppingtur var att besöka "the Swedish foodmarket", där skulle handlas vasaknäcke, bilar, sill, kexchoklad, hårdost och en massa annat gott. Så blev det inte, hyllorna var helt soprena från dessa godsaker, sold out! Solly!


Men, man åker ju sällan från ett IKEA utan att ha några bruna papperskassar i händerna. Vi fyllde våra med tjocka bäddmadrasser till våra hårda sängar, en ny rosa matta till Maja, massor av värmeljus och blockljus och en massa andra nödvändiga smågrejer.


Kommentarer
Postat av: Tina

Men vilket mörker att varorna var slut!! Dålig planering! Men snart kommer ni hem! När kommer ni? Här projekterar vi för pool, kan bli klart under juli med lite tur.....Kram!

2008-05-20 @ 19:59:47
URL: http://tinaostefan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0