Inneboende i tre nätter

Som jag skrivit tidigare har vi besök av 5 svenska 19-åringar! Tre av dem sover (inte just i skrivandets stund dock) i mitt och Olas sovrum, två sover på ett hotell i närheten. De ska stanna i Kyoto i tre nätter och har därför fullt schema under dagarna.
När de kom hem och berättade om det fina templet de besökte i går visade det sig att det inte var det Tempel som de planerat att se, Kiyomizu-dera, ett av måstena om man är i Kyoto . Jag kan verkligen förstå att de trodde de var på rätt ställe eftersom det finns en hel del gigantiska storslagna Tempel i krokarna. I dag har de därför planerat in ett nytt försök att dricka till sig lite styrka och långt liv. På deras plan för dagen finns även det Gyllene Templet, Nijo Castle och Gion (Geishaområdet). Om de ska lyckas med detta räknar jag med att de kommer tillbaka runt lunch i morgon :-)  

Igår var vi nio runt bordet, härligt trångt. Vi bjöd dem på Shabo Shabo, de var nöjda att få äta lagad mat efter alla olika varianter av fyllda bröd (bönor, potatis, ja det mesta man kan tänka eller inte tänka sig i ett bröd) och risbollar som man kan köpa på Family Mart. (trekantiga riskakor i sjögräspapper fyllda med kött, grönsaker eller fisk).

image473


Länk till deras blogg; pamons


Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Det känns skönt att veta att barnen är i trygga händer i alla fall i några dagar. Tack för att ni pysslar om dem.
Kan berätta att just nu vräker snön ner över Visinge. Minst en decimeter har kommit i natt.
Det kanske blir en tur till Tippen.
Kram
M-L

2008-01-03 @ 10:39:34
Postat av: Ester

Hur kan du skriva så mycket om en sak?
Ester

2008-01-04 @ 14:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0