Guldvecka

Måndag idag, men det känns det inte som. Vi är lediga. Det är Golden Week nu, det är den ledigaste veckan i Japan. Golden Week har kommit till för att det är tre olika helgdagar i följd, i dag är det green day, idag är vi extra tacksamma över naturen. I morgon är det childrens day, tidigare hette den boys day. På onsdag är det egentligen ingenting, men ”konstitutionsdagen” var i söndags, i går, så då blev det ledigt på onsdag i stället, självklart och logiskt.

 

Igår sjöng vi karaoke! Himla kul! Det finns massor av Karaokeställen lite överallt eftersom vi är i självaste karaokelandet. Man bokar in sig en timma i taget och får ett eget välisolerat rum, ett par mikrofoner och kataloger i stil med telefonkatalogen med urvalet av sånger. Det blev en hel del ABBA. Vi var tillsammans med Asa, Andreas och Asas coola mamma som är 70+, Ola och Asas mamma sjöng Love me tender (Elvis) kind mot kind. Bilder kommer senare, de finns i Andreas kamera.

 

Helgen var solig, så det blev lite picknick som vanligt. I morgon ska vi till det japanska havet, västerut. Vi ska sova kvar en natt.  Även detta i sällskap av Asa och Andreas. Tyvärrr verkar vi inte ha vädergudarna med oss, men det ska bli mysigt att åka iväg ett par dagar. 

 

Idag har Maja en kompis hemma. Maja och hennes kompis Yumi, håller just nu på att plocka undan miljoner Barbiedocker och tillbehör ca en meter ifrån mig. Jag hörde precis Majas förslag på lek medan de städar; lets play that you are full of energy, and I am sleepy Maja....


Kommentarer
Postat av: Sofia

Världens härligaste Maja:)Kram Sofia

2009-05-04 @ 21:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0