vårlov

Vårlovet är igång. Men jag vet inte riktigt om det är bra eller inte. Det gäller att hitta på fiffiga grejer, ha svaren på "vad kan vi göra" frågorna.  Idag kom två av Esters kompisar hit, efter lunch drog de iväg och gjorde en varsin mugg i keramik (+poäng i bra aktiviteter). Jag och Maja cyklade och handlade lite mer kläder till E & M och hopprep. Stannade till vid två olika lekparker så att Maja fick sin dos av trivsel. Det är vårväder och superskönt att rikta nosen mot solen.


I lördags kväll gjorde vi som många andra, vi släckte ner. Vi fick inte bara vänja oss vid lite mörker, utan också att sitta stilla. På nedervåningen har vi två lampor som tänds genom sensor......


I torsdags kom ett kuvert adresserat till Ola fullklottrat med japanska krumelurer bortsett från våra namn. Ola tog med brevet till jobbet för att få det översatt. Det visade sig vara en vinstlott, Japan vill öka folkets konsumtion och delar ut 36 000 yen till de familjerna med barn i Majas ålder. Den förra gruppen som fick en kassaförstärkning var pensionärer i en viss ålder. Detta debatteras tydligen ganska hett i japanska medier, vi lyfter på hatten och tackar för pengen.
Kommentarer
Postat av: Tina

Vad varmt o skönt det ser ut!! Ja här stundar påsklovet och vi blir invaderade av fler barn. På programmet står Östasiatiska muséet, där man kan göra "japaninspirerade påskägg" och så tänkte jag att vi skulle ta trapporna upp, hela vägen upp i stadshusets torn och se på Stockholm från ovan. Krydda detta med Guitar hero, bio och kanske Rönninge by så ska väl lovet vara slut sen??!

2009-03-30 @ 11:33:42
URL: http://tinaostefan.blogg.se/
Postat av: hanna

sötaste kusiner, saknar er!

2009-03-31 @ 22:11:52
URL: http://jorfalks.blogg.se/
Postat av: Maria Carlsson

Mmmm söta systerdöttrar jag har!! : ) FICK NI pengarna???? Ja, jössös, man slutar aldrig förvånas över vad som kan hända i japan-land... Vi körde ocskå nersläckt i lördags. Hanna trodde vi drev med henne när hon fick gå på toa I MÖRKRET!!! ( men vad 17, vi har ju ingen hightech-toa ju...) ; )

TACK för trevligt samtal idag!! Kanonkul att prata med dig, Lena! KRAM syster

2009-03-31 @ 22:13:45
Postat av: Maria Carlsson

glömde - kollade bloggen vi pratade om... : (

2009-03-31 @ 22:20:20
Postat av: EVA Widell

Halloj, Ja nersläckt hade barnen hemma hos oss som var ensamma hemma. Själva var vi på party och ahde helt förträngt detta med nedsläckning, men vi får väl försvara oss med att vi inte hade satt på musik och det var nog bara stearinljus som spred ljuset. Dock visade det sig att Tova med kompis blev så mörkrädda så kompisens mamma fick komma till undsättning för att lugna dem. Ja så kan man också ordna barnvakt - vi fortsatte själva att parta i godanro.Hälsar eva från en hotellsäng i ett vårlikt Tranås.Kram

2009-04-01 @ 22:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0