sköna onsdag

Hemma i Täby byter vi hyresgäster nu. Familjen som bott där sedan vi flyttade hit, flyttar tillbaka till Belgien. Vi har verkligen haft tur som haft dem i vårt hus, de har kontaktat oss så fort något verkat konstigt, och under dessa dryga två år har en kran fått bytas ut, ny tvättmaskin och dessutom en ny elpanna (!!!) har installerats. Jag fick precis ett mail från dem där de tackade för tiden i huset och att Tina varit där igår och tagit emot nycklar. De skrev även att de bytt ut en telefon i köket som krånglat och två gamla stolar som givit upp hade de ersatt med nya, helt otroligt snällt av dem eftersom det inte alls var något de behövt göra. I morgon flyttar en finsk familj in som planerar att bo där tom november. Det verkar och känns som vi har haft tur med dem också utifrån den kontakt vi hittills haft.


I dag är det national holiday, ledigt med andra ord. Valborg firas lika lite som påsken så vi kommer inte att sjunga vid någon brasa i år heller.


Dagen spenderade på en filt vid floden. Mycket folk och skön atmosfär. Olas kollega Andreas är i stan och sällskapade oss.


Det är nästan alltid folk som spelar instrument vid flodencooltfilten med Ester, Maja och OlaMaja på filten äter sushi och dricker milkshake
bild tagen från bron som korsar floden, här delas floden i två delarpopulärt att hoppa på stenarna i flodenMaja på sin cykel, jag får motion


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0