Söndagspromenad



Solen sken, himlen var blå, Ola och jag bestämde oss för att gå upp på berget för att beskåda Kyoto utifrån ett fågelperspektiv. Flickorna valde att stanna hemma och inne, vår övertalnings och tjatbuffert är slut. Efter sen helgfrukost och vi väl kom ut ur huset var himlen inte längre blå. Planen ändrades till att vi nöjde oss med en promenad. Vi gick genom Yoshida Shrine-området till Silver Paviljongsområdet. En skön och trevlig promenad.

Lampa/gatlykta vid Yoshida Shrine

När vi närmade oss hemmet igen var det dags att tänka på lunch. Sushi är alltid gott. Vi passerade ett, vad vi förstått, vida känt Sushiställe som ligger väldigt nära vårt hem, 1 min promenad. Vi har flera gånger passerat denna men känt en viss osäkerhet över att gå in. Entrén är lite hemlig, känns lite som att öppna dörren till någons hem. I dag tog vi oss mod, det är vi glada för.

Entrén vi kommer gå in genom många gångar framöver!ínne, det fanns endast ett litet bord, de flesta kunderna beställer vad de vill ha och får det levererat.transportlådor för sushihär fixar de till vår beställning 
resultatet, vår njutbara lunch


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0