Avslutningar

I Sverige verkar skolorna redan ha slutat. Här har flickorna ytterligare en vecka kvar, sista skoldagen är den 19 juni. Idag var det avslutning på Majas transportprojekt. Det var fimlvisning från deras utflykt som inkluderade övernattning samt att de visade alla grejer de gjort om transportmedel. En stor modell av Kyoto hade de skapat av kartonger och annat. Brevid Kyoto fanns en annan kartongyta som visade sig vara Tokyo Disneyland. Dit åker man snabbast med flygplan så därför hade Maja skapat ett sådant av en flaska och lera, piloten hade en stor glass i handen. Men till flygplatsen kan man ju åka i en rosa Cadillac........:




Efter detta var det sista fotbollsklubben före sommarlovet, Esters favoritklubb. Maja lekte under tiden med sina kompisar på skolgården, precis som alla dagar stannar vi minst en timme på skolgården och leker. Solen skiner, barnen har kul och jag får mitt sociala behov stillat.

 

Väl hemma blev det hemmagjord Sushi!


Kommentarer
Postat av: Lena

Oj, så fina sushi!

Nu är det bara en vecka kvar för oss i Japan. Känns vemodigt med allt som görs "för sista gången" och alla Farewell-partyn. Försöker även att se till att jag får shoppat allt som jag vill ha med hem till Sverige. Var i Malmö hela maj och letade lägenhet i Lund. Hittade till slut en jättefin.

Ta vara på er och njut av det sista (?) halvåret i Kyoto.

Kramar Lena

2008-06-13 @ 06:13:38
URL: http://lenazache.wordpress.com
Postat av: Marica

Gud vad god sushin ser ut! Här i Örebro finns det bara ett ställe med okej sushi, men den är inte ens i närheten av den ni har hos er..

2008-07-07 @ 00:45:57
URL: http://marajkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0