Valentines Day

I går var det ju alla hjärtans dag, det är stort här, väldigt stort. Ester och Maja fick göra fina papperspåsar att placera under deras krokar så att de som vill ge har någonstans att lägga sina gåvor .... alla ville!!!! Påsarna svämmade över!

Vi gjorde 10 kort med fastsatt present till Maja, de är 9 barn + 2 fröknar, Esters klass är 20 barn (2/3:a) så där gjorde vi 20 kort med fastsatt present. När vi kom hem med tjejernas påsar så visade det sig att de fått presenter av flera lärare, rektorn och andra elever, puh. Jag ska börja redan nu inför nästa år!!!!!!!

På kvällen cyklade vi till en kanonrestaurang där man fick grilla sitt kött själv på bordet, jättegott. Att de hade en engelsk meny visade de oss efter vi hade gjort vår beställning, hade vi fått den före hade vi nog ersatt tungan med något annat (tungan var bara en del av vad vi fick in, vi blev mätta).

Idag har de Twins day, de har valt ut en kompis som de ska vara tvilling med, att klä sig likadant osv.

Har man slutat skolan är det tyvärr bara männen som får presenter på "Alla hjärtans dag" här, där anpassade sig Ola snabbt så jag fick inget.
Ola fick ett kit Sake, 5 olika flaskor med Sake så att vi (för jag hoppas han bjuder) kan ha en provsmakarkväll någon kväll med efterföljande sovmorgon.

Kommentarer
Postat av: Peter

Hej på er alla tre
Har just nu läst era bloggar och dom är jättebra,
det är bara att forsätta så,och naturligtvis spara dem.
Skönt att allt har gått bra och som det verkar så
kommer ni alla att få en fantastisk och minnesvärd tid i Japan(Nippon?).
Men,snälla ni,inga kareoke-biverkningar tack(hihi)
när ni kommer tillbaka.
Hur är det med jordskalv mm?Japan ligger ju "lite
taskigt" till.Språket?Maten?
Här i gamla(?jmf med Japan)"Svedala" har tyvärr vintern kommit,ett par minusgrader,brr.Men jag bryr
inte, på väg till England nu i februari och där är
det i alla fall plusgrader.Förresten ang. all elektronik,hur många proppar har ni i erat proppskåp.Är hos mamma och Georg just nu och åker härifrån.Var på en fantastisk retreat i Vadstena kloster för att vila och samla tankar,känner mig som en ny människa nu,taggad och redo.Träffade b.l.a en gammal tysktalande präst där och han berättade att han har ett stort problem,han tror nämligen inte på Jesu uppståndelse och han kom i konflikt både med sig själv och sitt ämbete(haha,har aldrig hört något liknade),men han stod ut sa han.
Ni fick fel "mejl"adress av mamma så här får ni den rätta:[email protected] och om ni vill kan ni väl skicka era adresser till mig via "mejlen".
HA DET SÅ JÄTTEBRA
Hälsningar Peter

2007-02-17 @ 15:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0